Äntligen frisk?

Jag tror det. Peppar peppar. Lösningen?

Vi kommer till det.

Jag la mig med huvudvärk igår och när jag slog upp mina små blå (grå? gula? gröna?) möttes jag av samma huvudvärk, fastetsad till tänder och klor om min stackars lilla hjärnbalk.
Lite vemodig klev jag upp, man tappar ju hoppet när man aldrig blir frisk, och fick i mig lite frukost. Efteråt la jag mig och spelade Angry birds ett tag och till slut var jag tvungen att sparka mig själv i baken för att få mig upp ur sängen och ta mig ner till min bakgård, som råkar vara Jakobsbergs Centrum, och uträtta lite ärenden som jag var tvungen att få avklarade.

Alldeles blek om nosen och svettandes som en kossa i sina bästa klimakterieår klev jag runt från butik till butik och ömsom nyste ömsom väste fram mina frågor.
När jag äntligen klarat av det som fixas skulle styrde jag kosan mot Hemköp där jag bestämt mig för att inhandla allt som behövdes till en vitaminsmoothie som aldrig förr skådats.
På väg till affären googlade jag så svetten lackade efter bästa kuren som gick att finna och kom fram till att ingefära kickar ganska så mycket förkylningsstjärt.

Sagt och gjort.

När jag kom hem blandade jag kiwi, apelsin, proviva-juice och några teskedar riven ingefära och lät sedan mixern gå varm.
Resultatet såg väl ut som något jag själv skulle kunna producera en söndagmorgon, omfamnandes porslinstronen, men icke döma hunden efter håren för det var faktiskt ganska gott. Även om jag eventuellt överdrev ingefäran vilket fick munnen kännas som en lekplats för tusen små stickor under förtärandet.

Well, en kvart efter intagandet började jag känna mig lite pigg.
Efter 45 minuter började jag känna mig lite bättre.
Efter en timme kunde jag konstatera att jag faktiskt var ganska så frisk.

Like magic.

Ingefära.

Halleluja.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Härligt!! Och tack för tipset till nästa gång!

2012-03-17 @ 16:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0