120305

Idag var jag på thaimassage. Och inte bara idag, även för en vecka sen och när jag ändå flytit runt på knådade moln så passade jag på att boka in en till tid om två veckor. I´m totally worth it, tänkte jag.

Efter en helg som faktiskt kändes mer än två minuter lång för en gångs skull blev det ännu en gång måndag och en ganska så smärtfri sådan. Skönt det.

I fredags drog jag och Maja av en favorit i repris och hängde på Rickos i några timmar, ackompanjerade av en köttbit och rödvin och fortsatte sedan enligt tradition hem till mig där ännu en rödvinsflaska korkades upp. Dock förtärdes den under städade former, då jag ansåg att det faktiskt fanns även en morgondag.
När den morgondagen grydde, dock vid lunchtid, satte jag mig i min gula livsfara och for iväg för att få manen kapad och sedan vidare till moderskeppet där syrrans kids vaktades med hela familjestyrkan.

Och....... Där tappade jag suget att berätta om resten av helgen, det hände ändå inget speciellt resten av timmarna.

För att hänge mig lite mer åt framtiden istället för att förtälja det som hänt i svunna tider kan jag berätta att jag precis pröjsade över lite pengar till Jenny som bokat biljetter till Dirty Dancing i maj och efter att detta inlägg blivit avslutad ska jag med blixtens hastighet boka resan till Prag.

Yey.


Kommentarer
Postat av: Cissi

boka inge Prag i slutet på Juni bara ;)

2012-03-09 @ 19:17:54
URL: http://celiah.blogg.se/
Postat av: laura

ja jag hörde nog rykten om att datumet nästan är satt.. roligt!!

2012-03-11 @ 13:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0