Februari

Snart är februari slut och inte ett inlägg har jag skrivit. Aldrig förr har det väl hänt att jag missat en hel månad. Eller?
Hur som, något måste förevigas innan det är mars och äntligen vår.

Vår ja.

Gud bevare mig väl vad trött jag börjar bli på vinter och snö. Mest om dagarna när man jobbar och tvingas stå ute i kylan, kräla fram i snöhögarna, fastna med bilen så fort snön överstiger med 2 cm och tålamodet är det enda som når kokpunkten så lång ögat kan nå.

Vad har annars hänt i februari då?

Jag har fyllt år. Yey. Ett år närmre ålderdomen. Yey.
Annars tror jag inte det har varit något speciellt anmärkningsvärt faktiskt, och därför kan jag istället berätta om min dag.
Idag har jag tvättat. Och läst en bok. Och tittat på melodifestivalen. Mot min lilla vilja, men är man obarmkusligt uttråkad så är man.
Jag har alltså inte gjort ett skit idag. Och det har varit skönt på ett sånt där kryper under skinnet sättet. Uttråkad men lat, pigg men trött, seg men pigg. Ja ni kanske fattar.
Egentligen är det bra att bara slappa och ha det tråkigt en hel dag för imorgon när jag väl ska storhandla, träna och göra allt annat praktiskt som måste fixas kommer jag gråta glädjetårar av lycka över den förhöjda aktivitetsnivån.

Uttråkad med en omotiverad palm på huvudet.

 

Over and out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0