Denna vecka

Den extremt tidiga veckan börjar lida mot sitt slut. En morgon till ska man kliva upp innan tuppen och sedan är det helg med oändliga sovtimmar. Amen.

Hela veckan har mest gått åt att jobba och att försöka hålla sig vaken när den delen blivit avverkad, samt några inslag av träning på gymet och magdans.
Imorgon blir det tacos hos Jenny och ännu en stund med massagestolen på jobbet, som jag idag gav en ordentlig chans och vägrade nästan att lämna. Hade inte min färdtjänst otåligt väntat på mig för att få åka hem hade jag nog ännu suttit där och vibrerat.

Innan det är dags att sova tror jag bestämt att jag hinner klämma av några avsnitt av välvalda serier. Sen.

God natt.

Att hålla sig vaken...

... till läggdags kommer nog bli lite halvsvårt när man klivit upp vid femtiden. Men jag skall försöka. Kämpigt redan nu och ändå har jag bara varit hemma i en halvtimme. Fight the fight liksom.

Idag ska jag bara pilla mig i naveln hela dagen. Inte ett skit ska jag göra. Inte ens mat behöver jag laga. Lyx.
Imorgon blir det träning, onsdag magdans och torsdag eventuellt träning igen så det är lika bra att passa på och bara ligga och fisa. Inte bokstavligt talat då. Tror jag.
Något annat jag måste kämpa emot är min stora osläckbara hunger gällande godisskålen som ligger i skåpet. Jag såg nog att den inte låg i samma position nu när jag kom hem som imorse när jag såg den senast. Antingen är det en viss person i den här familjen som fått sig en ordentlig sockerchock till frukost, eller så var den strategiskt undangömd för vissa andra som kommer hem svintidigt på dagen och har flera timmar på sig att länsa hela grejen.
Jag chansar på det senaste då den låg så långt intryckt i ett hörn som den bara kunde. Men jag ska inte äta upp allt. Jag lovar.

 

Så, ännu en tio minuter avklarade i vaket tillstånd. The victory is mine. Nu ska jag fortsätta att underhålla mitt vakna sinne genom att ringa mecken och fråga vad det är som dröjer med min bil. Vore ju fint att få tillbaka den så min snälla kollega slipper agera färdtjänst åt mig i tid och otid.

 

Yes.

Slut på helg

Det har varit en trevlig helg. Först lite vin och kroghäng på fredagen, vilket resulterade i soffhäng och Burger King till frukost på lördagen. Sedan när man piggnat på sig ett litet snäpp var det bara att hoppa in i duschen och dra till Sumpan för att fira Cissi som fyllt år. Detta gjordes med några till glas vin och alldeles för mycket indisk mat. Alldeles, alldeles för mycket. Matkoma och putmage fick sig helt nya begrepp liksom.

Idag klev jag upp tidigt för att kunna somna i tid ikväll. Nästa vecka jobbar jag nämligen 06.00-15.00.
Kan ni första hur okristligt tidigt det är? Sen kommer jag i och för sig komma hem brutalt tidigt och det gör det hela totally worth it. Så kommer det dock inte låta imorgon bitti när alarmet kickar igång.
Skönt att inte komma hem så sent. Då kan man passa på att orka ta sig till träningen några gånger också. Man har ju sackat efter lite sen jobbandet började.

Nu ska jag titta på ett av de otaliga dokumentärerna om 9/11 som sänds idag och sedan är det bara att hoppa i säng.

God natt.


Förkyld och trött

Oj vad den här veckan har gått fort. Helt sanslöst.

Jag har haft helt sjukt mycket på jobbet den här veckan vilket gör mig ganska så trött. All energi går åt på dagarna om man säger så, men tiden går fort i alla fall. Hoppas den saktar ner till helgen dock.
Det har varit en riktig höstvecka. Dansterminen har börjat, det har ösregnat nästan konstant och som pricken över i:et har jag blivit förkyld och andas för tillfället med bara en borre. Höstkänsla helt enkelt.
Apråpå höst och vinter så har vi börjat kolla efter resor till Mexico i vinter. Inte illa va?

Äe, måste snyta mig.

Hej.
Tjoff...

... sa det bara så hade jag städat hela lägenheten. Jag som bara skulle snygga till badrumsspegeln lite kvickt så där.
Städdjävulen tog över mig lilla själ och helt plötsligt flög jag runt med kvasten så dammet yrde. Skönt, nu är det gjort också.

Igår kväll blev det några spritzers samtidigt som vi satt och letade efter en resa till solen i vinter så jag känner mig lite trött och seg i bollen idag. Därför tänkte jag sätta mig på balkongen och lapa lite sol samtidigt som jag gäspar ihjäl mig och plöjer igenom mina nylånade böcker.
Vi hade planer på att besöka Ikeas loppis, men enligt säkra källor sög den totalt så det blev inget. Fynda kan man göra en annan dag.

Nu ser jag att solen gick i moln och kasserade mina lapningsplaner. Jag får helt enkelt lägga mig i soffan och spana efter första bästa stråle som letar sig fram och sedan kubba ut utav bara helvete så jag får den på mig.

Over.

Helg!

Tänk att jag också har helg nu, efter en lång arbetsvecka, precis som ni. Känns fint det.

Jag passar på och skriver lite medan jag väntar på att potatisgratängen ska bli klar. Potatisgratäng, kött och bearnaisesås blir det och helgen till ära, ackompanjerat av en spritzer.
Ett halvt glas drack jag medan jag höll på med maten och pang sa det bara så gick det rakt upp i skallen. Inte för att jag klagar.

En skön arbetsdag har det varit idag, förutom en liten aspekt som kallas nackspärr.
Jag vaknade i morse och satte mig upp när det högg till i nacken helt plötsligt. Fy fan vad ont det gjorde. I flera minuter satt jag och stirrade in i väggen, fortfarande förvirrad av sömnen, och förstod inte riktigt vad som hade hänt.
Sedan gick jag med en smärta som antingen skulle få mig att kräkas eller tuppa av men eftersom inget av vardera skedde så åkte jag till jobbet. Jag kan ju lova att jag nästan skrek rakt ut för varje gupp bussen åkte över. Så nu kan jag inte titta åt höger, upp eller lägga huvudet på sne, men det gick ändå förvånansvärt lätt att jobba. Dock något smärtsamt.
Bara att hoppas att det gått över till på måndag, men det är nog inget som inte en spikmatta och femton spritzer kan bota.

Eller?

Trevlig helg.

RSS 2.0