Sommarväder i Jakobsberg

mms_img31687 (MMS)

Sommarväder i Jakobsberg


Kapning

Idag var jag och kapade av mitt hår. Efter att jag i 190 bestämde mig att gå över från svartskalle till rödtott förut så tog jag ganska snabbt och säkert livet av stackars trasan med hjlp av avtvättar och blekningar.
Sedan dess har jag maniskt gått och pillat på de slitna delarna och fömodligen förvärrat det hela ett snäpp, men idag fick jag nog och åkte raka vägen till frisören och kapade av skiten.

Demonstration av avkapning.

 

Det tyckte ni var spännande va?

 

Bra.

 

Utöver det har jag hunden på besök hela helgen och det tycker jag ju är kul. Som tur är så regnar det i rasande fart mest hela tiden och jag slipper gå längre promenader. Yes.
Dock ska jag efter middagen följa med min kära till replokalen bara för att gå hem därifrån sen. Om det inte regnar då. Och det ligger ju ändå bakom ikea så det är faktiskt en bit att gå.

 

Är det ju inte alls, säger ni.
Nä, men gå själv då, säger jag.

 

Den här helgen skulle jag egentligen haft middag för tjejerna men eftersom det vart inställt ska jag på barnkalas istället. Utan ett barn med mig. Hoppas jag får en godispåse ändå.

 

Jag drömde att jag hade barn inatt. Två stycken till och med. Den nyaste av dem ville jag döpa till Meja och inte förrän efter många om och men insåg jag att det inte gick då systers yngsta heter så. Låg lite för tätt intill, insåg jag efter hundra år.

 

Inte den skarpaste kniven i dröm-lådan.


Yeye.

 

 

 

 

 


Good Morning!

Kl nästan tolv på dagen.

Jag brukar faktiskt vara ganska duktig på att kliva upp någorlunda tidigt men idag fanns det ingen ork. Kan vart drömmen om att jag tappade min ena snowjoggins som gjorde mig så utmattad. Kan vara.
Snart ska jag stoppa i mig lite frukost och sedan åka iväg till mor min för att plita lite i hennes trädgård. Eller något sånt.

Jag lever fortfarande i en arbetsfri värld, men ska jobba hela vecka 26 på Tobbes jobb tillsammans med lillbrorsan och ska även börja leta efter något extrajobb, deltidsjobb, something something. Dags att dryga ut kassan känner jag.

Vi har även bokat en resa till Skottland den 24 juli. Hujeda mig vad roligt.
Öl, ängar, slott och Lochness-monstret, tänker jag. Kan ju bli grymt.

Näe, hungrig.

Over and out.

RSS 2.0