Jetlag

Jag tror jag får lite jetlag av långhelger. Hela mitt väsen har inandats tisdag idag och jag har med stor precision suttit och planerat de närmsta dagarna medan jag kört runt med mina kära paket.

Idag skulle jag slappa utan dess like. Jag gick upp fem imorse och är så där bomullslindad i huvudet, så idag skulle jag bara kocka ihop lite käk och sedan göra en djupdykning i soffan och inte gå upp förrän klckan slog nio och det var dags att sova. Typ.
Imorgon skulle jag däremot vara dubbelt så aktiv och både träffa Kaisa för en sen lunch och efteråt gå ett träningspass som får tentaklerna att skaka i tre veckor efteråt.

Perfekt. Slappa på tisdag och icke-slappa på onsdag.

Bara det att det inte är tisdag idag. Det är onsdag. Vilket innebär att det tentakelskakande träningspasset är idag. och min slappartisdag var igår.

Sicken blåsning.

Så som ni förstår, snäppet förvirrad. Inte riktigt alla hästar hemma. Inga indianer i kanoten och definitivt inte alla flingor i paketet.

Utöver min sinnesförvirring har jag skaffat mig en ny telefon som jag sitter och väntar på att ska anlända till butiken. Självklart tecknade jag upp mig på något bara för att en kvart senare hitta något mycket bättre.
Det har resulterat i att jag har som en skottspole snurrat runt bland kundtjänst och olika butiker och tjatat, frågat, hotat, gråtit (nä) och förvirrat både dem och mig själv bara för att sedan finna mig i att jag vill behålla det som jag tecknade först.

Hänger ni med?

Bra.

Inte jag heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0