Ljusdal

Sista kvällen i Ljusdal då. Imorgon kl 12.10 går tåget hem, tillbaka till verkligheten och tusen inplanerade träningspass. Kan behövas efter den här helgen kan jag lova.

Hela resan i korta drag då?

Efter jag hoppat av tåget i fredags tog det ungefär en kvart tills jag hade en varmkorv i ena handen och en bacardi i andra.
Sedan åkte vi i ilfart till festen som hölls på lastbilsmässan. Där blev det dricka, middag och en jävla massa buggande och styrdans. Länge sen man svängde med sina lurviga till den milda grad.


Tremannatältet. Eventuellt tretusen.

Efter festen vart det färd i Spermabussen till Järnvägs och samma tur tillbaka hem där det vart nattmacka med mer Bacardi Breezers och snack på balkongen till klockan fem på morgonen. Klassiskt.


Nästan som SL.


På lördagen vaknade man som vanligt och mådde som man förtjänade och då var det dags för själva lastbilsmässan. Himla härligt.

En milspromenad senare kom vi fram till området och stod sedan i regnet och skakade. Stundtals kändes det som slutet var nära, tills jag kom på att i varje monter fanns det något man kunde tigga till sig. Jag fövandlades från bakis och skakis till en fullfjärdad tattare på en millisekund och startade min lilla raid.
Jag lyckades skrapa ihop en massa användbara saker såsom keps, osthyvel, vattenflaska, otaliga smågodisar och sist men inte minst, en reflexväst. Den lär ju bli välanvänd om något. Verkligen.

 

Stolt jägare med sitt byte.


När vi överlevt mässan åkte vi till familjen Gunnarsson och fick en väldigt himmelsk grillmiddag som plåstrade om mina bakfulla sår på bästa möjliga sätt. I matkoma åkte vi hem sen och var beredda på att inta soffan med lite ostbågar men grannarna hade andra idéer (dom är mycket för grannsamverkan här må jag säga) och ännu en gång åkte bärsen fram.

 

Framåkt bärs.


Tack och lov vart det ganska så lite av den varan så att när man äntligen fick krypa i säng så var man i alla fall ganska så vid sina sinnes fulla bruk.

Tur det, för idag skulle det bli en hälsodag som vi startade med en promenad runt Kyrksjön.

 

 

Det var en bit att gå om man säger så och därför vart jag himla nöjd när Millan övergav sin cykel och jag fick ta över. Resten av vägen färdades jag alltså med stil, vinkandes kungligt till mina undersåtar.

 

Kunglig cyklist med stil.


Sedan dess har det inte varit så hälsosamt. Mest för mycket tacos och fika med sockerkaka. Yeye. Inte så noga sånt där.

Nu har det här inlägget tagit mig ungefär två timmar att knåpa fram. Helt slut.


God kväll.

 

 

 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0