Sexpack & ostbågar

Idag har jag ännu en gång varit och tränat. Jag är ju en sån friskus att det nästan slår slint i skallen på en.
Det vart en timmes Core och jag längtar till imorgon när jag äntligen får trä på mig min magtröja och gå runt och flexa sexpacket hela dagen. Typ.
Apropå osmickrande kläder frågade jag idag om det är ok om jag går runt med min nya sparkdräkt på kontoret sedan när jag äntligen fått den. Det var det inte. Himla synd, kan man ju tycka.

Nu när jag fyllt på lite i kistan ska jag uppbringa den sista uns av energi jag har och betala min räkningar och eftersom mitt samvete precis åkte till replokalen antar jag att det är fritt fram för att sluka i sig de sista av ostbågarna som ligger i skåpet och viskar mitt namn.

Over.

Ännu en måndag..

Konferensen veni. Konferensen vidi. Konferensen vici.

Visst var det en hel del jobb de två dagarna, men som jag hoppades så klämdes det även in lite lekar. Och lite sprit. För vissa lite mindre, för vissa lite mer. Jag tillhörde nog de "vissa lite mer".

När jag kom hem på lördagen var jag så slut som artist att jag intog soffläge och lämnade inte positionen för något. Förutom pizza då.

Eftersom man är totalt orutinerad som fyllo nuförtiden så hängde det bakfulla molnet över mitt huvud även på söndagen och känslan av att genomföra annu en knopfri dag var total.
Därför var jag snäppet förvånad att jag faktiskt befann mig på ett spinningpass några timmar senare. Det var nog inte blande det smartaste jag någonsin gjort med tanke på att jag skakade och svettades långt innan passet ens hade börjat, men jag överlevde.

Jag överlevde även första arbetsdagen på veckan och kvällen ska jag dedikera till min lilla romance-bok. Måste ju se ifall de fjantiga tu äntligen får varandra. Inte för att jag bryr mig. Förstår ni väl.

God kväll.
Nu drar jag på konferens i vaxholm. Sprit ...

mms_img26143 (MMS)

Nu drar jag på konferens i vaxholm. Sprit och lekar för hela slanten tänker jag. Det gör nog inte chefen. God morgon!


Beskåda the fist of fury. Ikväll var jag o...

mms_img26142 (MMS)

Beskåda the fist of fury. Ikväll var jag och boxades och det var med mord i armarna jag vevade runt i en timme. Eller så var det mest mjölksyra. Oklart det där. Nu ska det packas kläder. Over and out!


Morgonsvammel

Jag gillar att skriva lite på morgnarna, synd bara att det är den svåraste tidpunkten på dygnet att få ur sig något.
Det har ju liksom inte hänt något extravagant under natten (för det sker ju så ofta annars liksom) och det här med tankegångar har inte riktigt kommit igång än.

Eftersom jag vägrar att lyssna på mitt eget förnuft och istället skriva lite senare så maler jag på om det som oftast förekommer på den här bloggen; abslout ingenting.

Jag kan ju berätta att det ilar i alla mina nya tandlagningar när jag äter och eftersom de på ett smidigt sätt satt sig på varsin sida av munnen så är det lite svårt att kringå (finsk gringo, hehe) det hela och utföra tuggeriet på ett smärtfritt sätt.
Apropå tuggerier så är det ju faktiskt torsdag idag och det betyder i stora drag att det kommer att serveras pannkakor runtomkring i landet. Total lycka.

När jag ändå är inne på det här med ätrelaterad lycka vill jag även ta upp gårdagens ämne; choklad.

Fick jag choklad eller fick jag inte choklad?

Jag fick choklad.

Det är nästan så jag tar och put a ring on it.


God morgon.


Hur svårt kan det vara att komma på en rubrik?

Efter jobbet gick jag och fick mig en liten thaimassage. Det var ju ganska så skönt. Och energigivande, för när jag ändå svävade på mina små, avslappnande moln passade jag på att slänga i några maskiner tvätt, städa i lägenheten och laga lite mat.

Nu väntar jag på att min kära ska återvända hem. Väntar och hoppas på att han förstod att min förfrågan efter choklad när han ändå är ute och ränner inte var en bedjan utan mer av en order.

One can only hope.


Ps. Jag satt i säkert tio minuter och försökte komma på en rubrik till det här inlägget. Jag funderade så frenetiskt att jag till slut blev osäker på om rubrik ens hette rubrik. Skitgrej.Choises

Då var man färdigtränad och nyfärgad i håret. All good. Resten av kvällen tänkte jag tillbringa i litteraturens värld och det är här jag kommer till kvällens vägskäl.

Jag kan antingen läsa min romance-bok som jag fått låna av Murkstein och drömma bort mig i kärlekens underbara värld.
Bli inspirerad till att med ett fånleende ligga och dagdrömma om hur jag ståendes i solnedgången med mitt långa, svarta hår böljandes i vinden väntar med blicken i fjärran på min drömprins som med sin vita springare kommer för att svepa bort marken under mina fötter.Eller..

Välja det andra alternativet som ska vara utläst innan fredagen för att efteråt bli inspirerad till att planera min framtid bestående av brutala magsår och platt stjärt.Ack,

Dessa val.

100921

Jag sitter och halvfryser. Invirad i en halsduk sitter jag som en modern mumie med bara tassarna som sticker ut för att kunna knappa på tangenterna. Siffra efter siffra.
Morgongröten med den tillhörande kopp kaffe har slunkit ner och jag känner någonstans i mitt inre att jag faktiskt håller på och vaknar till.

Medan jag sakta försöker få upp värmen funderar jag på dagen i helhet. Efter jobbet måste jag träna. Det kan ju bli ganska skönt.
Sedan skulle jag behöva ta en tripp till tvättstugan också. Stor chans att det finns tider de närmsta dagarna. Måtte djävulen ta min framförhållning. 
Utöver det skulle håret behöva en färgning. För varje dag som går blir jag mer och mer lik Richard Gere och det känns ju så där. Här måste det även påpekas att jag inte har blivit gråhårig än, det är bara den förbannade utväxten som tenderar att ta över. Tror jag.

Mer än så har jag nog inte att förtälja för tillfället. Nya pjucksen sitter som en smäck, och det gör även den nya lagningen på tanden som känns som en ovälkommen främling i det gap jag kallar mun.


God morgon.Jaha. Här sitter jag och älskar mina nya s...

mms_img13379 (MMS)

Jaha. Här sitter jag och älskar mina nya skor. Älskar till den milda grad att the fact att jag ska iväg och leka oljeborr x2000 i munnen om en halvtimme inte bekommer mig det minsta. Den som sa att lycka inte kan köpas för pengar kan ju sätta sig på min kängspets och rotera. Ha!


Sparkdräkter & dubbelhål

I fredags hängde jag lite hos Karro tillsammans med Maria. Huvudsakligen mulade vi oss pizza och tittade på Idol, men hann ändå med att spontanshoppa en varsin sparkdräkt. Jag kommer med stor sannolikhet att bo i min.
24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

I lördags tog jag mig i kragen och tränade en timme och sedan var det mest softa rakt igenom resten av dagen.

Igår var jag på jakt efter nya skor och eventuellt så hittade jag ett par kängor jag vill ha. Dock hade jag linser på mig som jag fortfarande inte vant mig vid och därav var omgivningen plus skorna snäppet suddiga.
Idag tänkte jag ta en lite närmare titt på dem och samtidigt köpa ett till par som jag hittade på nätet igår.

Nu kanske ni undrar varför man tvunget måste köpa två par skor istället för ett, men då måste ni ju få veta att jag idag ska borra två hål som ondskefullt nog satt sig på samma tand.

Två hål, dubbelt så synd om mig, dubbla par skor.

Amen.

Naprapater

De är ena små rackare på att hitta ömma punkter, de små liven.

Medan jag låg där och blev påtryckt (eh?) i ett halvlidande tillstånd passade jag på och förhöra honom lite om det här med överrörlighet, för sån är jag. Överrörlig då.

Jag har haft ganska ont i mitt ben ett tag och enligt mina egna diagnoser så är det för att mitt knä är ganska så bakåtböjbart och därför kanske det sviktar lite i lederna.
Efter att jag på ett demonstrativt vis stajlat med mina gummitentakler tog han och körde in fingrarna någonstans bakom mitt knä.

Herre Min Skapare vad ont det gjorde.

Inte nog att han eventuellt ser mig som en gamling in disguise eller allmänt halvbesatt, nog trillade det säkert in en liten tourettesföraning också för det var ju inte direkt rosenblad som svävade ur min väna mun.

Så här i efterhand känner jag mig lite pömsig i huvudet och längtar sisådär fyra timmar framåt i tiden när helgen äntligen börjar.

Helg.

Helg

HELG!Fredag

Imorse tänkte jag skita i att gå upp. Bara rakt av så där. Skita i att gå till jobbet och bara sova vidare.
Självklart gjorde jag inte det, utan klev lydigt (efter att snoozat 75 gånger) och masade iväg.
Väl på jobbet berättade jag om mina planer om strejk för chefen och i efterhand kanske det inte var så himla smart.

Idag är det i alla fall fredag och det betyder att imorgon behöver man inte gå upp. Halleluja vad det ska sovas.

Fredagen till ära ska jag ännu en gång kila iväg till min naprapat. Stackars karl. Det är helt sanslöst vad jag ränner där.
Det är bara en tidsfråga innan han tror att jag är 85 år in disguise eller bara lite halvbesatt. Oklart vilket som är värst.

Well, nu ska jag beslagta kopieringsrummet och förbruka lite träd.

Over and out.

Torsdag

Det gick bra hos tandläkaren. Det blev inte lagning av två hål som jag sa, utan bara ett. De två tar vi nästa vecka.

-Men herre jessus amalia, har du något annat än hål, tänker ni.
-Nej faktiskt inte, svarar jag och skäms lite i smyg.

3,5 hål lyckades de hitta när jag för några veckor sedan var på besök, men eftersom jag haft en paus från tandvården i sisådär tio några år så är det kanske inte så konstigt.
På ett rent matematiskt sätt försöker jag slicka mina sår genom att tänka att 0,35 hål per år är ju faktiskt inte så farligt. För det är det ju inte. Eller?

Hur som helst. Det här med bedövningen var ju det mest eminenta med hela upplevelsen. Speciellt när jag kom hem med en slapptask som läpp och sedan roade mig glatt i två timmar genom att försöka göra diverse pussmunnar som mest såg ut som halvförlamade kattstjärtar. Jag skrattade gott de två timmarna tills bedövningen släppte. Sedan var det ganska så slutskrattat.

Idag känns det helt ok och det är bra, för idag ska jag och Murken träna. Det ser jag faktiskt fram emot. På riktigt.
Efter att jag, snoret och soffan hängt ihop hela förra veckan känner jag att jag behöver röra lite på tentaklerna. Inte så lite heller.

So long.

Höst

Har ni märkt att det är höst ute?
Visst, rent temperatursmässigt är det väl stor skillnad, men att löven faktiskt blivit gula och har börjat trilla ner märkte jag inte förrän nu.
Idag var det extra kallt också jag när jag gick till bilen. Mycket kallare än 12,5 grader, som det alltid är när jag åker till jobbet (ja faktiskt, alltid) och snabbt som attan slog jag vad med mig själv att det var högst 10,5 idag.
Det var 13,5.

Fan.

Nu när jag på det helrätta, svenska sättet svamlat färdigt om vädret vill jag lite kvickt flika in att jag ska till tandläkaren och laga två hål idag.

Bamsemysis.

I helgen...

.. drog jag på mig första bakfyllan på över en månad. När jag ändå höll på och lekte lik drog jag även på mig en riktigt förkylning.

Jag trodde jag var immun mot såna. Jag har högljutt deklarerat till både höger och vänster att sådana virushärvor inte påverkar mig. Mest av den anldningen att de oftast faktiskt inte gör det.

Tji fick jag.

Det här är den fjärde dagen och jag är fortfarande lika snorig känns det som. Piggare, men ack så snorfylld. Jag och soffan har fått så mycket kvalitetstid att det känns lite som det blivit en del av mig.
Jobbet har jag inte ens gått i närheten av och när jag idag ringde in för att bekräfta att jag fortfarande var vid liv hörde jag viss tvekan när jag med min Nanny Fine-stämma förklarade att jag förmodligen kommer imorgon.

Tack och lov har jag i alla fall fått tillbaka en liten del av smaksinnet så att den eviga trion bestående av mig, min stjärt och soffan kan eventuellt bli ackompanjerad av några påsar ostbågar kvällen till ära.

That´s all, folks.

Hell frozen over?

I forna tider brukade jag ta bilen till jobbet. Det var då det. Nuförtiden åker löparskorna på och så tar vi apostlahästarna (jag och hunden) hela vägen till jobbet. Och tillbaka.

Jag kände bara att jag var tvungen att dela med mig av sensationen.

God morgon.


RSS 2.0