Lördag

Åh vad jag inte orkar skriva. Egentligen. Men jag skriver ändå, lite kvickt så där.

Idag har man städat, lekt med Lilo och en tennisboll, gått mellan Lilo och en tennisboll, fått halva tummen avsliten, eventuellt ett litet tuggmärke på nagelbandet, det har handlats julprylar, det har pyntats, man har varit hos Maria för att tigga några flaskor vin, man har gått på ytterligare hundpromenader, man har ont i benen av all knallande och nu sitter jag äntligen i soffan och dricker ett glas rött och andas ut.

Puh.

Inte som nallen i Sjumilaskogen.

Trevlig kväll.

Pryo

Idag är jag hundlös här på kontoret. Lilo har åkt med min kära till hans jobb idag eftersom jag ska iväg till naprapat och hinner varken lämna henne hemma innan det och jag vill helst inte ha henne liggandes i bilen när det springer runt isbjörnar och pingviner ute.

Well, jag önskar de därborta på lagret en angenäm dag tillsammans med mitt kräk. Här på kontoret brukar hon bete sig som en normal hund, men sen så är det ganska så stilla och tyst här också. Vad som händer när hon kommer till ett lager som delas av fyra karlslokar och det förmodligen röjs snäppet mer än här är ännu oklart. Hehe.

Det känns lite som att hon har åkt iväg på praktik. Min lilla pryo-elev liksom. Det var nästan med tårar i ögonen jag packade hennes lilla ryggsäck i morse och jag får hålla mig hårt för att inte ringa och höra hur det går. En gång i kvarten.

God morgon.Morgonstund

Sitter vid mitt skrivbord och äter gröt. Hunden sitter vid mina ben och gnäller. Det var ju ett jävla gnäll på den där jycken. Hon blir bara mer och mer lik mig för varje dag som går.

Igår fick jag hem min plattång som jag införskaffat för 1500 riksdaler. Med den kan man göra grymt fina lockar, vilket jag även gjorde imorse. Synd bara att det blåser som satan där ute vilket på något sätt plattade till håret igen. Samma blåst orsakade även en liten stjärtvisning för halva jakbsberg när jag i min klänning böjde mig framåt för att plocka upp hundkorvar i gryningen.

God morgon.

Hallå!

Vad har hänt sen senast då? 99 problems all gone?

Skulle inte tro det va, men däcken är åtminstone bytta. Självklart var framdäcken så slitna att de i princip var obefintliga men det skall jag ta tag i snart. Sen. Ja.

Utöver det har jag lyckats bli av med mitt svarta hår:och allt annat har bara flytit på.

Helgen har varit i det lugnaste laget. Mitt lilla äckel Lilo har varit här och i skrivande stund sitter hon vid mina ben och gnäller över något oväsentligt. Gaser i magen skulle jag chansa på. Yes.
Igår hängde jag och Maja på Ikea och shoppade loss för pengar man inte har och satt efteråt vid mitt köksbord i flera timmar, drack flera kannor kaffe och diskuterade bröllop och hur surt det är att vin inte säljs i mataffärer. Halvsugna så att säga.

Well well, nu ska det lekas i tvätthögar.

Over.

99 problems

Jag har inte tränat någonting den här veckan. Jag borde träna men har inte hunnit. Jag borde träna men jag vill inte för jag får ont i benet. Jag borde ta och fixa det förbannade benet men för att kunna göra det måste jag kunna ta mig till min naprapat. För att kunna ta mig till min naprapat så måste jag kunna köra min bil. Min bil kan (vill) jag inte köra mer än nödvändigt eftersom det både är halt och snöar i tid och otid och jag fortfarande har sommardäck. Till vinterdäck borde jag definitvt byta men eftersom det börjar frysa på lagom tills jag slutar jobbet så kan (vill) jag inte köra ända ut till Bro för att få det gjort.


Så.

What to do?

Onsdag

Snön ligger vit och jag har ännu inte bytt till vinterdäck.

No shit, tänker ni.
Exakt, tänker jag.

Igår fick jag ställa bilen på jobbet och ta tåget hem och även fast mina kollegor antydde att jag var något av en fjäderbeprydd kacklande sak och jag tog det lite som en utmaning att ge mig ut i halkan så sket jag i det och stod sedan på station och plockade mina stjärtfjädrar. Som en smart och rationell person.

Annars då?

Jo för fan, det målas för fullt fortfarande och ikväll blir äntligen den sista strykningen och sen är det för alltid klart. Jag ska väl ta mig till träningen på något vänster och som vanligt är jag sugen så jag spricker.

Nog om det,

Work.


Söndag

Det var en riktigt rolig kväll igår. Vi var på Stampen i Gamla Stan för att se en gammal fritidsgårdsledare till mig spela med sitt band.
Det dansades och det dracks och snittåldern på stället måste varit någonstans runt 50.
De äldre taggarna var förövrigt ganska så frisky med tanke på att Tobbe vart uppraggad av en 60- åring i leopardkjol och jag väckte intresse både hos en 85-årig gubbe och en dam i 40-års ålder som efter en kvarts blåstirrande frågade min kompis Maja om hon fick ta med mig hem för lite experiment. Så där ja.

Nu ska jag kolla på mitt älskade LA Ink och efteråt ska vi se The Human Centipede och tillbringa resten av kvällen/natten i ren ångest över att få truten fastopererad i en okänd stjärt.

Trevlig kväll.

Ligger i soffan och betraktar de nya vägga...

mms_img17399 (MMS)

Ligger i soffan och betraktar de nya väggarna. En vägg kvar som ni ser där fägen ännu är obestämd. Förövrigt är färgen på de nymålade läskigt lik min fd hall i Tibble. Well well, nu ska jag hitta kraft i en halv pizza till att orka åka till stan för en öl. Tjo!


Inte en sekund för tidigt har jag påbörjat...

mms_img17396 (MMS)

Inte en sekund för tidigt har jag påbörjat operation "kill the orange". Tack och lov för det. Äntligen.


Hej Hej

Jag ville bara flika in en liten hälsning så här mellan tvättsortering och laxtillagning.
Jag skulle egentligen kolla hur många grader ugnen ska vara på när man lagar lax, det var därför jag gick till datorn överhuvudtaget men det är ju så lätt att man slinker in på villovägar.

Gotta go.


RSS 2.0