Nyårsafton

Då var det här året nästan slut då. Skönt som fan. 2010 sög ju bäver. Helt och hållet. Eller kanske inte helt men hållet i alla fall.

Jag började min afton med att locka upp Marias enorma man i nyårslockar och sedan har jag tutat i den där flöjten till den milda grad att jag så här en kvart efteråt fortfarande är totalt yr i bollen.

Ikväll är vi tråkiga. Vi ska bara vara hemma. Till en början i alla fall.
Vi ska laga middag, sippa jäger vin och titta varann djupt in i ögonen tills jägern kickar in, skelandet börjar och det som händer därnäst är for god to know and us to find out. Det kan helt enkelt sluta hur som helst.

Nu ska jag yra in i duschen så jag piggnar ur min tut-koma.

Gott nytt år!

Day 4

Idag vakande jag halv sju igen. Helt sjukt, men ganska så skönt när dagarna blir så där enormt långa.
Jag har spenderat de första timmarna åt att ligga nerbäddad och titta på Mad Men och i skrivande stund är jag precis hemkommen från systemet där jag varit och säkrat min framtid. Eller morgondagen i alla fall.
Vad som sker i morgon är i vanlig ordning ännu oklart, men whenever, wherever så kommer det nog slinka ner ett par glas.

Ikväll ska jag träffa Maria men fram tills dess har jag några timmar att slå ihjäl.
Ska väl trudelutta lite med pipan så man blir världklass någon gång och sedan hade jag även planer på att flika en in kvick liten thaimassage också.
Dock har jag så förbannat ont i mina axlar efter att släpat hem gigantiska mängder mat på min storhandel igår, så jag hyser vissa misstankar mot att det i kombination deras vassa tassar kan bli lite väl plågsamt. Måste sitta och rotera på den ett tag till.

Hej.
Day 3

Vända på dygnet, my ass!

Här ser ni en pigg rackare som om en 35 minuter slåss om frukosten med Jakans galna pensionärer som garanterat flockas när coop slår upp sina dörrar.

Idag har jag inga planer. Klockan är inte ens halv åtta och jag har en totalt tom dag framför mig.
Mellandagsrean fick jag nog av igår och eftersom jag fyllde på garderoben igår kanske jag borde åka och fylla på matskafferiet idag. Passa på att storhandla så man slipper köpa småskvättar när man nästa vecka återgår till slaveriet.

Yippieyay vad jag har kul på min semester.

Hehe.

Well well. Nu ska jag kolla på tv-shop pch försöka hålla mig vaken.

Over and out.

Day 2

Idag tänkte jag kliva upp vid nio för att slippa vända på dygnet. Det gick riktigt inte och jag ligger fortfarande och drar mig.
Jag känner även att jag dragit på mig tillräckligt med hunger (kan ta ett tag på morgnarna) för att mula i mig äggröra, tomat och kaffe. Fy fan vad gott.

Om några timmar kommer Maja och Adrian hit till Jakan och vi ska ta ett varv runt i gallerian bland resten av gamarna som garanterat huserar kring där och köper det jag vill köpa.

Vilken tur att det är några timmar kvar tills de kommer så jag hinner tuta runt med flöjten lite också. Det går liksom inte så bra och det gnager lite i min envisa själ. Jag kan även ha skickat en liten nödsignal ut i vida webben.

God morgon.Day 1

På min julsemester. Wohoo!

Julafton förflöt i familjär anda till att börja med och på kvällskvisten utbyttes det mot en lite mer krogliknande miljö. Kul var det.

På juldagen mådde jag som en bäver som blivit överkörd och där förövaren faktiskt backade tillbaka och körde på en gång till. Det var helt enkelt för jävla risigt. Ändå lyckades jag, kutyggig och skakis, ta mig till Bro för att fira Maja som fyllde år. Dock var det under lugna och städade förhållanden. Thank god för det.

Idag är då den första dagen på min lilla julledighet som jag kommer att befinna mig på hela veckan ut och i ren klassisk anda har jag påbörjat det så som ledigheter brukar börja. Städa och tvätta.
Allt man skitit i att göra under hela julehärjan tar jag tag i idag. Det betyder dammsuga i hörnen och slänga i några maskiner tvätt. Eventuellt inte en storstädning, men ändå så pass att man förtjänar en mindre diplom.

Sedan ska jag även leka med mitt nya inköp, som jag igår införskaffade på en av söderhöjdens mörka parkeringar.

En tvärflöjt.

Ursäkta, men vad sa du att du har köpt?! Tänker ni nu och förmodligen sätter det ni gnager på i halsen.

Ni hörde rätt. En flöjt.

Ni ser, när jag var en liten rackare på sisådär tio år spelade jag den tuffa instrumenten i några år och efter en snilleblixt i fredags, där jag kom på att jag skulle vilja testa att tuta i en sådan igen, gick jag rent spontant och köpte en igår.

Jag har testat, det lät så där.

Så nu ska det nötas. Och jag känner redan hur kärleken från våra grannar bara spirar gentemot oss och vår lägenhet som är fylld av gitarrer, trumprogram, högtalare och numera även en rackare till flöjt med en rostig 27-taggare bakom spakarna.

Love.


God jul!

Från mig alla, till er alla:

God jul!

En artistisk nörd

Igår såg jag 20 avsnitt av Big Bang Theory. Och jag överdriver inte. 20 avsnitt. Till mitt försvar, innan ni totalt tar mig för en nörd med kraftigt serieberoende och sänder iväg mig på rehab, måste jag tillägga att jag var kraftigt bakfull.

Kvällen innan hade vi julbord med jobbet. Vi käkade på Långholmens Värdshus och åkte sedan till K Karaoke på Odenplan för att showa loss.
Jag hade högtidligt deklarerat för min kära dagarna innan att jag har aldrig, och kommer aldrig i mitt liv sjunga karaoke. Riktigt så vart det inte.

För att boosta upp självförtroendet lite drog jag i mig tre sexor kapten och cola på raken och det om något fick tydligen min artistiska ådra att pumpa som aldrig förr.
Imorgon när jag kommer till jobbet ska min första mission bli till att ta reda på om någon rackare sitter på videoupptagningar från den eminenta kvällen och i så fall avlägsna denne från the face of the earth.

Så är det bara.


Föräldrafritt

Ikväll har jag föräldrafritt. Husse är iväg och leker metal någonstans och jag har lyan för mig själv.

Hörde jag fest?

Nej, det gjorde jag inte.

Denna vecka jobbas det. Övertid varje dag hittills. Trött. Därför ska jag spendera min kväll med att titta på mina älskade serier (som om jag någonsin gör något annat liksom) och t om smygsmutta på lite vin. Som sagt. Föräldrafritt.

Har ni kollat på The Big Bang Theory? I love it. De får mig vilja byta ut mina mina glasögon mot lite tjockare varianter och starta en liten kemilabb i köket för lite vätskeinfluerade experiment. Eventuellt i badrummet.

Man är ju finsk.

Katatonisk

Igår var jag och såg Katatonia på Göta Källare. Jag hade länge sett fram emot det och det var inte mer än riktigt jävla synd att jag mådde kasst hela dagen igår.
Extremt trött, skakig och illamående gick jag runt och förbannade mitt tillstånd men åkte ändå iväg och hoppades på att den universiella medicinen kunde bota min krämpor. Det gjorde den inte.

Något som jag hade hoppats på att bli till lite av en musikalisk spritfest blev helt enkelt till en något skakig och illamående flicka som längst bak sakta, sakta stod och sög i sig sin grogg.

Synd. Jävligt synd. Men jag fick se bandet i alla fall. Man skall vara glad för det. Spritfest kan jag leka en annan dag.

Idag när jag vaknade mådde jag mycket bättre, men nu efter frukost känner jag att det håller på och kryper tillbaka. Usch.
Tanken var att vi idag skulle åka och köpa nya hängare till våra tattargardiner men efter att fått en bedjande blick från min kära var jag inte sen att haka på skitandet i det hela och istället djupdök jag ner i soffan för att kurera den illamående kroppen min.

Tankar som "herrekuud, kraviidi" från min mor och syster undanbedes.

Tack.Jag och Jennys lilla Vera har fredagshäng....

1291417826602 (MMS)

Jag och Jennys lilla Vera har fredagshäng. Vi tittar på Idol, mular godis och diskuterar värdsliga saker såsom tandborstning och vikten av att äta en godis i taget. Trevlig kväll!


När det nästan är plågsamt

Jag har ätit alldeles för mycket pizza. Tänk att man aldrig kan begränsa sig så som en människa med vissa mått av självdisciplin kan göra.
Håller på och tvättar samtidigt och jag må lova att det inte är de mest smärtfria här i världen när magen hänger och väger mer än tvättkassarna tillsammans.
Hellre skulle jag vilja ligga och titta på min kära Harry Potter som jag börjat hänga med. Jag kom på i helgen att jag bara sett den första av filmerna och kommenderade därefter en tvångsmaraton här hemma. Eller, kul för mig, tvång för vissa andra. Men sen är jag som tolv också.

Vad skriver jag?

Jag vet inte. Matkoman är för stor för att reflektera över svamlet om trollkarlar och tvättsäckar.

Over and out.

RSS 2.0