Hej, Laura heter jag...

... och det är jag som är som skriver den här bloggen. Kommer ni ihåg mig? Inte? Fullt förståeligt.

Man skulle kunna tro att jag trillat av pinn, fastnat med skägget i brevlådan eller bara försvunnit från jordens yta, men icke.
Man skulle även kunna tro att det är inspirationen som i vanlig ordning flytt fältet, men icke det heller.
Jag har faktiskt haft hur mycket som helst att skriva om, egentligen, men i ärlighetens namn så har jag helt enkelt varit för riksvidrigt jävla rikslat för att orka anstränga mig. 

Idag är jag ledig från jobbet och befinner mig därför i Ljusdal där jag börjat min morgon med att baka oändliga mängder med kakor av modellera, dansat disco till en leksakssynt och pulat fram pärlplattor. Min vart himla fin måste jag säga.

Nu väntar vi på att Mia ska dyka upp så vi kan åka iväg och mula i oss lunch.

Hörs igen om ett halvår då. =)

Morgonens....

...blåsning: Att vakna när det är becksvart i rummet, anta att det fortfarande är natt och halvflina lite lyckligt för att man får somna om bara för att alarmet ska gå igång fem sekunder senare.

Morgonens tips: Se alltid till att flaskan är ordentligt fastskruvad i sodastreamern innan man sätter igång och bubblar skiten.

Morgonens grattis: Till kära Maria som idag fyller 25 år. Må du bli gammal, jävlig och få en fin dag. Puss

God morgon.

Tisdag

Lördagens spelning och hela kvällen i sig var hur bra som helst, och man var så å det ödmjukaste stolt och nöjd som man bara kan vara.

Till följd av en bra kväll på lördagen vart inte söndagen så överdrivet aktiv, utan handlade mest om att äta pizza och att variera soff- och sängläge.

Igår lyckades man klämma in enorm trötthet, jobb, träning och t om lite gitarrspelande.
Där satt vi på kvällskvisten som två muppar utkrupna från under en sten med ryggarna mot varandra och spelade på en varsin gitarr. Kan även varit så att han spelade och jag mest tryckte, drog, svor och grät blod.
Men måtte djävulen ta den som ger sig, som man säger i Finland.

Idag ska jag äntligen åka till Dr Goggles och få mina glasögon fixade. Det här med våld, vaselin och en jävla massa tejp funkar inte i längden.

Peace out.


Höst

Det blåser, det regnar och det är höst till den milda grad att jag vägrar gå ut på min taklösa balkong och står därför och tjuvröker strax innanför dörröppningen.

I stormtider är allt tillåtet.

Pga skitvädret är jag nådigt osugen på att knalla iväg till bussen om en halvtimme, men nog fan kommer det att bli värt det.

Jävligt garanterat.

Feminist, javisst.

Maria: Sjukt att jag fick bilen besiktad utan anmärkningar. Skönt. Men vet du, tror du inte att jag direkt får höra "Hur fan fick du igenom den där? Vad gjorde du med besiktningsgubben egentligen?"

Laura: Jag vet, så jävla typiskt. Det där har jag också fått höra: "Hur fan fick du VG i engelska B när du aldrig var på lektionerna? Vad har du gjort med läraren?" eller "Hur kunde du få en sån löneförhöjning helt plötsligt? Vad har du och chefen gjort egentligen?"
Vad tror dom liksom? Va? Trångsynta jävla karlslokar.

(Ungefär här börjar min feministådra i pannan pumpa febrilt och jag får stor lust att dra fram mina lurviga, bränna min BH och tillsammans med mina medsystrar mässa "upp till kamp" tills vi stupar. Håriga men jämnställda.)

Maria: Kommer du ihåg det första du sa till mig, när jag helt plötsligt skulle få gratis körlektioner av min körlärare på intensivkursen?

Laura sätter på sig BH:n och går och lägger sig.

Oh friday

Jag inser själv hur bittra mina inlägg ofta är och speciellt hur det varit den här veckan. Jag hoppas att ni som läser kan ta det med en nypa salt och humor, då jag egentligen inte är så slaktbenägen som jag låter.
För att kompensera för all bitterhet hade jag planer på att skriva en riktig solkenshistoria idag. På riktigt. Det hade jag gett mig fan på.
Och tackar den som bockar, dagen började alldeles ypperligt med uppstigning i tid, solsken, en nytvättad bil och en sväng förbi McD för att införskaffa bagels till frukost.
När jag sen satt på ett helt tomt, skönt och lugnt kontor (där det inte ens luktar bajs längre) och åt min bagel med kaffe, kändes det hur bra som helst.

This will be good, tänkte jag, really good, och kände hur underlaget för happy sunshine inlägget som skulle komma bara växte.

Efter lunch tvärvände det.

Idag har jag verkligen gett uttrycket "skita i det blå skåpet" ett ansikte. Jag har skitit i det blå skåpet till den milda grad att en smurf skulle bli avundsjuk. Förstår ni?
Om jag hade fått en hundring för varje gång jag tänkt "helvete" hade jag förmodligen varit så rik att jag inte ens behövde komma hit på måndag och reda ut allt.
I min desperation efter något att skylla på har jag antagit att det är något konstigt i luften, eventuellt fullmåne på gång eller liknande, men eftersom armarna inte verkar vara hårigare än vanligt får jag helt enkelt ta några djupa andetag och inse att jag  i n t e  h a r  a l l a  p o p c o r n  i  p å s e n  idag.

Men.

Innan jag ännu en gång faller alldeles för djupt ner i mörkret och ironin, så vill jag bara poängtera att det är fredag.
Det innebär att jag ikväll ska träffa Maria för att göra något konkret som att snacka skit och äta för mycket och imorgon ska jag äntligen se min ärade pojkväns band spela.

Man är helt enkelt jävligt nöjd.

När kallt möter varmt blir det åska, när positivt möter negativt blir det milslånga inlägg.

Så kan det gå.

Skitkul

När det blir stopp i avloppet, allt rinner ut nere i källaren och hela kontoret luktar bajs känner jag att den här dagen är komplett.

Good shit.

Mardrömmar

Inte konstigt att jag går med konstant huvudvärk och försover mig stup i kvarten när jag sover så dåligt som jag gjort senaste nätterna.

Det är svårt att somna, jag ligger och svettas och t om drömmer mardrömmar.

Mardrömmar är ett väldigt trevligt inslag här i livet tycker jag. Man känner sig verkligen väldigt harmonisk och tillfredställd när man vaknar. Eller så ligger man i fosterställning, svettas och har råångest.

Första natten drömde jag om en kompis. Jag är inte helt hundra på vad det handlade om, men jag får fortfarande obehagskänslor när jag tänker på den personen, för det hade något med döden att göra. Mysigt.

Inatt drömde jag att en annan kompis pojkvän hade hittat en jättebra sida där man kunde titta på alla serier man ville, bara man hade nycklar till allt. Helt plötsligt befann jag mig på sidan rent fysiskt, med en nyckel i handen och en massa hus att välja på.
Jag gick in i ett hus och där inne möttes jag av en något förjävlig stank och en mysig liten gumma (tänk galna kattkvinnan i simpsons) som mer än gärna ville hugga mig med en meterlång kniv.

Trevligt, tänkte jag och vaknade med harmoni i själen.RSS 2.0