Oj...

.. Vilket vårväder det har varit den senaste veckan. Egentligen har jag inte så mycket mer att säga om just den saken, ville bara påpeka det och att jag känner mig himmelens nöjd över det hela. Nog om det.

I veckan kom jag på att jag var fruktansvärt sugen på kött och rödvin och bestämde mig därför att ta Maja under armen och förtära just det så fort klockan slagit helg, och sagt och gjort.
Under några välsmakande timmar igår satt vi på Rickos och mulade i just ovanstående plus efterrätt. Självklart kunde man inte sluta på topp, utan övergödda och lite runda om tassarna rullade vi upp till mig, kläckte upp en flaska till och resten är som det så fint heter, historia.

Imorse vaknade jag med lite av en betongkeps men när den första vågen av energi rullade över mig ilade jag likt en liten pil och handlade frukost och dukade sedan upp en hejdundrans måltid. Efteråt var den lilla energin ganska så dränerad och jag var tvungen att ta en liten tupplur som varade i sisådär fyra timmar.
När jag äntligen vaknade till liv igen insåg jag att jag inte på långa vägar ätit klart för den här helgen och tog därför tillsammmans med min kära en rask promenad till söderhöjden och klämde i mig en liten (?) thaibuffé. Herregud.

Med melodifestivalen i bakgrunden sitter jag nu och sväller i soffan och så fort jag avslutat dessa rader ska jag börja snoka upp lite om Prag.
Igår kväll bestämdes det nämligen att vi åker dit i maj och medan di andre pratade om att staropramen-bryggeriet är ett måste kände jag mest att medan de knallar runt och lyssnar om destillering och jäseri ska denna flicka ligga i en varm källa någonstans med en pragianer på ryggen, demolerandes mina muskelknutar. Yes.

Trevlig helg.Kommentarer
Postat av: Hellsing

Snacka om förortsbarn när tillochmed kepsen är i betong.... :)

2012-02-27 @ 20:14:56
Postat av: Jenny w

Du är en väldigt kulig finneflicka. Kul med Prag!! KRAM!

2012-02-28 @ 11:34:14
Postat av: Maja

Alltså det där köttet.. Och allt till det. Måste snart igen!

2012-03-01 @ 22:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0