Äntligen.

20120229_124031 (MMS)

Äntligen.


Oj...

.. Vilket vårväder det har varit den senaste veckan. Egentligen har jag inte så mycket mer att säga om just den saken, ville bara påpeka det och att jag känner mig himmelens nöjd över det hela. Nog om det.

I veckan kom jag på att jag var fruktansvärt sugen på kött och rödvin och bestämde mig därför att ta Maja under armen och förtära just det så fort klockan slagit helg, och sagt och gjort.
Under några välsmakande timmar igår satt vi på Rickos och mulade i just ovanstående plus efterrätt. Självklart kunde man inte sluta på topp, utan övergödda och lite runda om tassarna rullade vi upp till mig, kläckte upp en flaska till och resten är som det så fint heter, historia.

Imorse vaknade jag med lite av en betongkeps men när den första vågen av energi rullade över mig ilade jag likt en liten pil och handlade frukost och dukade sedan upp en hejdundrans måltid. Efteråt var den lilla energin ganska så dränerad och jag var tvungen att ta en liten tupplur som varade i sisådär fyra timmar.
När jag äntligen vaknade till liv igen insåg jag att jag inte på långa vägar ätit klart för den här helgen och tog därför tillsammmans med min kära en rask promenad till söderhöjden och klämde i mig en liten (?) thaibuffé. Herregud.

Med melodifestivalen i bakgrunden sitter jag nu och sväller i soffan och så fort jag avslutat dessa rader ska jag börja snoka upp lite om Prag.
Igår kväll bestämdes det nämligen att vi åker dit i maj och medan di andre pratade om att staropramen-bryggeriet är ett måste kände jag mest att medan de knallar runt och lyssnar om destillering och jäseri ska denna flicka ligga i en varm källa någonstans med en pragianer på ryggen, demolerandes mina muskelknutar. Yes.

Trevlig helg.Februari

Snart är februari slut och inte ett inlägg har jag skrivit. Aldrig förr har det väl hänt att jag missat en hel månad. Eller?
Hur som, något måste förevigas innan det är mars och äntligen vår.

Vår ja.

Gud bevare mig väl vad trött jag börjar bli på vinter och snö. Mest om dagarna när man jobbar och tvingas stå ute i kylan, kräla fram i snöhögarna, fastna med bilen så fort snön överstiger med 2 cm och tålamodet är det enda som når kokpunkten så lång ögat kan nå.

Vad har annars hänt i februari då?

Jag har fyllt år. Yey. Ett år närmre ålderdomen. Yey.
Annars tror jag inte det har varit något speciellt anmärkningsvärt faktiskt, och därför kan jag istället berätta om min dag.
Idag har jag tvättat. Och läst en bok. Och tittat på melodifestivalen. Mot min lilla vilja, men är man obarmkusligt uttråkad så är man.
Jag har alltså inte gjort ett skit idag. Och det har varit skönt på ett sånt där kryper under skinnet sättet. Uttråkad men lat, pigg men trött, seg men pigg. Ja ni kanske fattar.
Egentligen är det bra att bara slappa och ha det tråkigt en hel dag för imorgon när jag väl ska storhandla, träna och göra allt annat praktiskt som måste fixas kommer jag gråta glädjetårar av lycka över den förhöjda aktivitetsnivån.

Uttråkad med en omotiverad palm på huvudet.

 

Over and out.


RSS 2.0