Helg!

Tänk att jag också har helg nu, efter en lång arbetsvecka, precis som ni. Känns fint det.

Jag passar på och skriver lite medan jag väntar på att potatisgratängen ska bli klar. Potatisgratäng, kött och bearnaisesås blir det och helgen till ära, ackompanjerat av en spritzer.
Ett halvt glas drack jag medan jag höll på med maten och pang sa det bara så gick det rakt upp i skallen. Inte för att jag klagar.

En skön arbetsdag har det varit idag, förutom en liten aspekt som kallas nackspärr.
Jag vaknade i morse och satte mig upp när det högg till i nacken helt plötsligt. Fy fan vad ont det gjorde. I flera minuter satt jag och stirrade in i väggen, fortfarande förvirrad av sömnen, och förstod inte riktigt vad som hade hänt.
Sedan gick jag med en smärta som antingen skulle få mig att kräkas eller tuppa av men eftersom inget av vardera skedde så åkte jag till jobbet. Jag kan ju lova att jag nästan skrek rakt ut för varje gupp bussen åkte över. Så nu kan jag inte titta åt höger, upp eller lägga huvudet på sne, men det gick ändå förvånansvärt lätt att jobba. Dock något smärtsamt.
Bara att hoppas att det gått över till på måndag, men det är nog inget som inte en spikmatta och femton spritzer kan bota.

Eller?

Trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0