Att hålla sig vaken...

... till läggdags kommer nog bli lite halvsvårt när man klivit upp vid femtiden. Men jag skall försöka. Kämpigt redan nu och ändå har jag bara varit hemma i en halvtimme. Fight the fight liksom.

Idag ska jag bara pilla mig i naveln hela dagen. Inte ett skit ska jag göra. Inte ens mat behöver jag laga. Lyx.
Imorgon blir det träning, onsdag magdans och torsdag eventuellt träning igen så det är lika bra att passa på och bara ligga och fisa. Inte bokstavligt talat då. Tror jag.
Något annat jag måste kämpa emot är min stora osläckbara hunger gällande godisskålen som ligger i skåpet. Jag såg nog att den inte låg i samma position nu när jag kom hem som imorse när jag såg den senast. Antingen är det en viss person i den här familjen som fått sig en ordentlig sockerchock till frukost, eller så var den strategiskt undangömd för vissa andra som kommer hem svintidigt på dagen och har flera timmar på sig att länsa hela grejen.
Jag chansar på det senaste då den låg så långt intryckt i ett hörn som den bara kunde. Men jag ska inte äta upp allt. Jag lovar.

 

Så, ännu en tio minuter avklarade i vaket tillstånd. The victory is mine. Nu ska jag fortsätta att underhålla mitt vakna sinne genom att ringa mecken och fråga vad det är som dröjer med min bil. Vore ju fint att få tillbaka den så min snälla kollega slipper agera färdtjänst åt mig i tid och otid.

 

Yes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0