Kapning

Idag var jag och kapade av mitt hår. Efter att jag i 190 bestämde mig att gå över från svartskalle till rödtott förut så tog jag ganska snabbt och säkert livet av stackars trasan med hjlp av avtvättar och blekningar.
Sedan dess har jag maniskt gått och pillat på de slitna delarna och fömodligen förvärrat det hela ett snäpp, men idag fick jag nog och åkte raka vägen till frisören och kapade av skiten.

Demonstration av avkapning.

 

Det tyckte ni var spännande va?

 

Bra.

 

Utöver det har jag hunden på besök hela helgen och det tycker jag ju är kul. Som tur är så regnar det i rasande fart mest hela tiden och jag slipper gå längre promenader. Yes.
Dock ska jag efter middagen följa med min kära till replokalen bara för att gå hem därifrån sen. Om det inte regnar då. Och det ligger ju ändå bakom ikea så det är faktiskt en bit att gå.

 

Är det ju inte alls, säger ni.
Nä, men gå själv då, säger jag.

 

Den här helgen skulle jag egentligen haft middag för tjejerna men eftersom det vart inställt ska jag på barnkalas istället. Utan ett barn med mig. Hoppas jag får en godispåse ändå.

 

Jag drömde att jag hade barn inatt. Två stycken till och med. Den nyaste av dem ville jag döpa till Meja och inte förrän efter många om och men insåg jag att det inte gick då systers yngsta heter så. Låg lite för tätt intill, insåg jag efter hundra år.

 

Inte den skarpaste kniven i dröm-lådan.


Yeye.

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Madeleine

ovant att se dig i så kort hår. men jätte fint =)

2011-06-17 @ 17:14:34
Postat av: laura

oh, thank you! =)

2011-06-17 @ 17:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0