Edinburgh - check!

Nu är vi hemma igen efter en riktigt grym resa. Tänkte sammanfatta den lite kort med hjälp av några av de 227 bilder vi tog.

Vi såg bland annat:

Edinburgh Castle. Vi såg den utifrån och försökte även ta oss in, men efter tre års köande gav vi upp och drack en öl istället. Lika bra, annars hade vi nog fortfarande stått där.En random kille som satt på hustaket och spelade gitarr. Varför inte, liksom?
Calton Hill med en utsikt över Edinburgh.....ett stycke hav....... och berg som vi först tänkte bestiga men lät sedan bli. Puh.Diverse kyrkor som var helt sjukt fina. Dock var jag lite orolig att min kära skulle brinna upp, men han klarade sig lyckligtvis helskinnad ur det hela.
Gator. Säkert varenda en i hela Edinburgh. Hej tassvärk.The Scott Monument där Sussu duktigt travade upp för de 287 trappstegen. Klaustrofoben Laura fick en rekommendation om att hålla sig borta och satte sig nöjt i parken och tittade på istället.


Vi hann tyvärr inte med att åka med någon heldagstur för att se högslätterna, men åkte ändå på små turer för att se lite annat än staden. T ex en djurpark:

Där fann jag bland annat en Ben & Jerry´s automat. Det gjorde mig mycket glad.
Jag hängde lite med Pingu...

.... och hade närkontakt med liten katt.Jag kände igen mig i hårfärgen....... och tog sedan en paus på en utsiktsplats.

Utöver djurlivet åkte vi även till Portobello Beach:Där kändes det inte riktigt som det var Skottland vi befann oss i.......utan en solsemester?

Det förtärdes även en massa. Att det inte finns god mat i Skottland stämmer inte för fem öre.Indisk mat på Kismot. Den efterföljande matkoman hölli sig ett x antal timmar.


Små, billiga Rom & Cola. Fem på raken satt som en smäck.


Min första Frappucino från Starbucks. Dock är bilden stagead med en Frappuccino lånad av Sussu då min egna flög i en vacker båge över halva Edinburg då en storväxt kille dunkade till min arm. Två minuter efter inköp. Sorgen var stor.
Vi åt på en riktigt mysig restaurang
....... där vinglaset var lika stort som mitt huvud...
... och gjorde susen för humöret.


Ja lite så såg det ut. Jag skulle kunna tänka mig att åka tillbaka vilken sekund som helst och att återse det platta svenska landskapet och arbestförmedlingen utanför vardagsrumsfönstret känns ju lite tråkigt i jämförelse.

Oh yes.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Sounds wonderful!

2011-07-29 @ 16:07:18
Postat av: Laura

Oh dear, it was... =)

2011-07-29 @ 20:36:25
Postat av: Cissi

Ni ser ut att ha haft det helt underbart o härligt :)hoppas vi ses snartkram

2011-07-30 @ 13:21:42
URL: http://celiah.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ps. Pingubilden, sjukt snygg! Ds

2011-07-30 @ 18:19:36
Postat av: Laura

Jag, Pingu eller den saliga kombinationen? =D

2011-07-30 @ 18:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0