Dagen idag

Idag har jag varit hos optikern och fått en laddning med linser. Aldrig mer glasögon. Yey!
Efteråt åkte jag hem till mamma och gick igenom ännu en hög med saker som tillhörde mig. Denna gång dagböcker/skolböcker från en ungefär sju år och uppåt gammal flicka.
Det fanns inte så mycket annat än hästar i min tankeverksamhet i den åldern, kan jag lite lätt konstatera. Berättelser, skoluppgifter, teckningar, alles, handlade om hästapållar. Ganska kul att läsa dock.

Jag har även efter ett halvår fått upp intresset för hur min kamera egentligen fungerar. Efter att ha krånglat med inställningarna sen julafton tog jag äntligen mig i kragen igår och faktiskt läste instruktionsboken. När jag sedan började haja vad det hela gick ut på så har jag fotat allt. Exakt allt.Ett stycke hund

Ett stycke blommor

Ett stycke öga med tillhörande oplockat ögonbryn.

Ett stycke skor.

 

Ja, ni fattar. Kul som fan är det och det kliar i fingrarna efter att cykla ut någonstans och fota mer. Dock måste batteriet laddas, så jag slipper. Puh. Hehe.

 

Man känner sig lite rastlös efter de senaste dagarnas runtränning dygnet runt men det är väl bara att lägga sig och slappa. Imorgon blir det i alla fall gymmet. Kanske kan fota hantlarna. Yes.

 

God kväll.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0