Värkfri?

Jag var helt säker på att jag skulle vakna i svåra plågor i magtrakten. Jag trodde att jag skulle har så mycket träningsvärk att jag varken kom upp ur sängen eller ner i soffan. Att hyvla en bit ost eller diska en stekpanna skulle vara både omöjligt och uteslutet och det enda man var kapabel till var att likt en skalbagge ligga på rygg och vänta på hjälp.

Men icke.

Kan det vara så att de otaliga timmarna på gymmet faktiskt gett resultat? Eller är det en liten ninja-variant av värk som kommer smygandes under dagen tills jag ligger halvt handikappad på kvällskvisten? Lär märkas.

Så länge jag är värkfri ska denna dag i alla fall vara en sådan där praktisk dag. Saker ska fixas, saker ska köpas. Det ska bli hylljakt på Ikea och den största höjdpunkten (eller svackan) är att få höra från mecken vad min bil lider av. Höjdpunkt eller svacka beroende på vad det är för prisklass på åkomman då.
Jag och fader min tog en chansning igår och körde den till verkstaden. Slocknar den på vägen så slocknar den, tänkte jag. Men det gjorde den inte.

Nu hoppas vi på billiga åkommor, så håll some tumms, please.


God morgon.

Kommentarer
Postat av: Murken

Zuuuuuuumbaaaaa

2011-08-17 @ 11:51:09
URL: http://caffeine.blogg.se/
Postat av: Laura

Imoooorgooooon!

2011-08-17 @ 12:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0