A rubrik?Ja så här ser det alltså ut när jag sugandes på en prilla blickar ut mot horisonten och försöker komma på något att skriva om. Ett geni i arbete, hoppas jag att ni ser.

Idag är man hemma från moderskeppet i något kristlig tid. I nästa vecka återvänder jag dit för att hjälpa till med småpyssel. Alla di andra människorna ska ju till jobbet och liknande men eftersom jag fortfarande har för mycket fritid kan jag lika gärna hänga där och hjälpa till. Och äta fikabröd. Det finns alltid fikabröd.
Efter de här fyra dagarna börjar det bli lite obalans mellan mage och rumpa, mot det framåtlutande hållet då och det är inte helt ok. Får plats med många bebisar i den där, som min kära någon gång har uttryckt sig.

Denna kväll ska jag dedikera till att läsa ut min bok så jag kan börja på nästa.
Igår hittade jag nämligen en gammal bok på finska som jag fått i julklapp av farmor och farfar julen-91. Jag var alltså 8 bast.
Jag har tänkt att den kan vara bra att läsa ut i rent utbildningssyfte, vårda det vinska pråket så att säga, men efter att vid en lugn stund igår läst några kapitel och eventuellt fastnat lite så kan det kanske bli ett rent nöje också.
Men det skulle jag aldrig erkänna här på vida webben.
Jag menar, om man fortfarande har samma smak som 28-åring kan det ju peka på vissa rubbningar i utvecklingen.

Så, utbildningssyfte.

Yes.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0