Tröttmössa

Sovmorgon till 10.40 blev det idag. Väldigt skönt. Inga tidiga hundägarmorgnar här inte. Jag förstår mig inte riktigt på den där hunden, mästare på sovmorgnar är hon.
Efter tolv timmars sussande borde ju hon helt panikslagen springa runt med svansen mellan benen för att försöka hålla tätt, men inte hon inte.
Hon ligger så nöjt och sussar ända tills jag bestämmer mig för att kliva upp och även fast jag ligger och väntar på minsta indikation på att hon behöver springa ut så kommer det inga. Rör man på sig så viftar hon lite på svansen, kryper under täcket och snarkar vidare. Lyxhund helt enkelt. Eller bara för jävla lat.

Väldigt fint väder ute är det också, så idag blir det en långpromenad med den lilla rackaren så hon får gotta sig lite i solskenet. Dock tror jag att jag väntar med den till senare ikväll. Efter vår morgon(?)promenad fick jag lite vibbar om att det kommer bli en riktigt varm dag och därför är det nog skönare med lite svalka när man ska ränna över stock och sten.
Jobba lite på solbrännan tänkte jag däremot göra. Jag har bunkrat upp med böcker från biblioteket så det är bara att parkera sig på balkongen, plöja igenom böckerna och suga i sig av sommarens förmodligen sista strålar. Undvika Laban-looken in i det sista.

Duktig som jag är bokade jag även tvättid till ikväll. Lika bra att få undan lite skit nu när man återgår till arbetslivet och den enorma fritiden man haft inte finns längre. Kungen av framförhållning, vill jag gärna påpeka.

Nu måste jag äta lite frukost. Två koppar kaffe räcker inte för en dam som jag. Lite näring måste man ha.

God morgon (?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0