To see or not to see

Som tur var gick solen ganska ordentligt i moln efter gympasset. Då slapp jag liksom fundera på det där med stranden eller inte. Istället fick jag en lunch på tapashaket och det var ju inte helt fel det heller.
Mitt flyt höll i sig när jag kom på att jag faktiskt hade en klänning till bröllopet redan och slapp därmed dryga ut min arbetslösa kassa.

Eftersom livet flöt på så bra så var jag lite väl fylld av energi och därför drog vi ut på en liten promenad så att jag kunde gå runt som en halvgalen turist och fota allt jag kom åt.

 

Mitt i solskenspromenaden började det ösregna och medan vi tog skydd under sjukhusets tak stod jag och deklarerade hur vackert det är med ösregn i solsken.

 

Det är lite så det funkar för mig nuförtiden, ser ni. Sen jag fick mina nya linser har både min syn och energinivå förhöjts med ungefär 300% och det är inte helt ovanligt att jag går runt med huvudet lite på sne och ett nyfrälst leende på läpparna medan jag betraktar saker.
Kommentarer som "men vad himlen är blå", "men tänk vad fint det är när träden står bakom varandra så där" och "det är väl konstigt att röda blommor är så röda" kan även ha undsluppit mina läppar.
Jag måste även erkänna att jag i Skottland, alldeles hänförd, satt och betraktade en vägg och mumlade något om struktur.

 

Yes.

 

Man kan ju i sitt stilla sinne undra hur kasst jag egentligen har sett förut.

 

Herregud.

 

 


Kommentarer
Postat av: jenny w

hahaha! Du är så söt!!

2011-08-02 @ 00:34:01
Postat av: Anonym

Men vännen, vad glad jag blir. Känner så igen mig i dina kommentarer om röda blommor, himlen som är så otroligt blå och olika stukturer på väggar.I´v trained you well..hehePuss på dig, så glad att du mår bra och ser så bra! :)Kram

2011-08-05 @ 20:13:18
Postat av: Laura

Karro?Tänker på dig varje gång jag säger något sånt.

"Hon hade rätt", tänker jag. "Hon hade rätt....."=D

2011-08-05 @ 20:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0