Måndag igen

Jag gillar verkligen inte måndagar. Trots att jag är född på en. Förut var det lite narigt då helgen var slut och man var tvungen att gå tillbaka till verkligheten, numera mest för att helgen är slut och alla andra måste gå tillbaka till verkligheten.
Vad ska man göra idag liksom? Någon som är ledig? Ho-ho?

Så länge jag har en serie eller en bok att läsa kan jag roa mig ganska kungligt ett tag, men just nu har jag varken det ena eller det andra. Min fantasi ligger någonstans vid fotknölarna för jag kan verkligen inte komma på något att göra?
Åka och träna orkar jag inte då jag och Maja har lagt upp veckans träning redan, och varför skall man ändra på ett vinnande koncept?
Det enda jag kan komma på är städrelaterade aktiviteter och det funkar visserligen det också men lite roligare kan man väl ändå ha.

Äe, det är nog ett jobb som krävs för den här lilla flickan och därför ska jag nog dedikera denna dag till att hänga på nätet och leta efter ett. Eller åtminstone lite inspiration.
Kanske kan slänga i några maskiner tvätt också om det finns tider. Och kanske ta en sväng till bibblan och hamstra upp ett litet boklager.

Hmm. Kanske blir något av denna dag ändå.

Först frukost och en dusch.

God morgon.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0