Lost

Vilken tråkig morgon. Semestern är över och min kära har dragit för att slita för brödfödan och kvar sitter lilla jag, vilse i den stora världen.
Jag önskar att jag också hade ett jobb som jag gråtandes kunde gå till idag. Bara att rycka bort plåstret snabbt och smärtfritt och sedan bara anpassa sig till vardagen igen.
Istället sitter man och inte har ett jobb och känner sig något stressad över situationen. Det känns fruktansvärt påtagligt idag. Var börjar man nu liksom?

I mitt fall har jag då vattnat blommorna som alla ser ut som ruttna bananskal och vikt bort tvätt. Till och med har jag faktiskt städat i min garderob. Kanske kan be om timlön när husse kommer hem.

Usch.

Som sagt, tråkig morgon. Sedan har jag den där jävla bilen också som inte funkar för fem öre. Hur ska jag få liv i den då? Mun mot motor-metoden?
Det är mycket att ta tag i och helst vill jag bara dra täcket över huvudet och komma fram till nästa vår. Eller när jag har ett jobb och bilen funkar.

Jaja, det blir antagligen inte bättre av att gnälla så jag får väl hoppa in i duschen och vakna till och sedan åka till mamma för lite småpyssel. Kanske kan lägga upp förslaget om timlön där i stället. Eller åtminstone lite fikabröd.

Jepp.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men lilla du, sa du inte nyss upp dig från ditt arbete? Jo jag vet att det var flera orsaker till det.

Och var du inte nyss till Skottland... Kunde ju lagt dom slantarna på bilen ist... Bara en tanke, synd å klaga nästan.Mvh Sveriges nästa finnansminister.

2011-08-09 @ 09:48:07
Postat av: Laura

Nyss och nyss. Jag sa upp mig i mars och har inte jobbat på nästan ett halvår. Jag känner att det är dags att kanske börja söka efter något. =)Och vad som gäller bilen så är det inte bara pengarna som är problemet. Självklart är det inte roligt att lägga massa pengar på att laga den, det är det aldrig, vare sig man jobbar dubbelheltid eller inte, utan att det faktiskt inte går att flytta på bilen för att få den lagad.Skottland var både bokad och betald långt innan bilen bestämde sig för att kapitulera och även fast jag kunnat välja bort resan så hade jag inte gjort det för tusen fungerande bilar med tanke på att det var det bästa jag gjort på länge.

2011-08-09 @ 11:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0