Finska jobb och Tapas

Ja då har man alltså ett jobb igen. Tillbaka till paketkörandet blir det och redan på måndagmorgon skall jag stå där i givakt och med handdatorn i högsta hugg.
Jag tycker faktiskt att det ska bli kul. Sen kan ni ju fråga igen om två veckor. Hehe.
Utöver det har det inte hänt så mycket idag. Jag var förbi mecken för att hämta min bil, vilket inte blev av för den får snällt stå kvar där tills den faktiskt blir fixad och det kommer den inte att bli förrän rätta delen till den är upphittad. Antingen av mig eller mecken.
Mecken passade även på att konstatera att jag knappast kan vara svensk, vilket jag självklart inte är heller utan lite mer av den finska varianten, och det tyckte han var ganska så uppenbart då jag var ganska så vaken och hade lite av ett temperament.
Som en guldfisk stod jag i några sekunder och gapade då jag inte riktigt kunde förstå, hur vaken jag än var, vad som fått honom att dra de slutsatserna. Sedan förstod jag att det kanske var den lilla "helvetes jävla biljävel"- kommentaren som några minuter tidigare hade undsluppit mina läppar som fick hans polett trilla ner. Detta då jag fick höra vad en hydraulpump till ABS kostar. Vad han menade med att vara vaken är dock ännu oklart.

Så den här dagen kan man nog summera i att jag har ett jobb och är finsk. Och har ätit lite för mycket tapas och borde därför sluta mula i mig kilovis med lösgodis som jag i skrivande stund gör.
Dock måste man ju fira dagens framgång på något sätt och det måste ju vara betydligt mer hälsosamt att proppa sig tapas och godis tills man spricker än att verkligen dedikera sig åt den finska andan och plocka fram en
Koskenkorva.


Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0