Hej!

Allt bra?

Här går det hur fint som helst, tack för att ni frågar.

Vad händer här då?

Ja, allt är som vanligt förutom att omgivningen numera är lite soligare, lite varmare och det känns ju hur grymt som helst.

Idag var näst sista klassen i magdans. Bara en gång kvar och sedan är det elevshow (hujeda mig, hjälp mig).
I väntan på att nästa termin ska komma igång har jag precis anmält mig till en kurs i Tribal.
Fy fan vad grymt kul det ska bli!

Jaja, mer än så har jag inte tid att skriva. Alldeles för övertänd. Hej YouTube.

God natt.


Skitvecka över

Eftersom mitt humörtillstånd varit ungefär så som inlägget nedan har jag inte ens behövt uppdatera. Brutalt aktuellt de närmsta dagarna liksom.

Idag känns det bättre. Kriget är över. Oklart vem jag krigat med. Med mig själv kanske. Eller jycken.
Jycken är förresten tillbaka hos husse och det känns ganska skönt......
Förstå mig rätt, jag älskar den hunden över allt annat, men när hon löper är det inte roligt.
Det är ett evigt gnällande, ett evigt blödande, ett evigt gnällande igen, ett evigt vaktande så blodbrallan inte rivs av, ett evigt promenerande, och till slut ett evigt jävla gnälllande. Igen.
Jag har verkligen verkligen inte haft ork med det denna vecka. För jävla trött. Så nu är hon hemma hos husse igen och återkommer när matte gått i anger management. Hehe.

Nu till något annat.

Jag var hos naprapat idag. Jag har ju som bekant problem med sned höft, vilket gör att benen blir olika långa och så får man i tid och otid ränna hos knådarna som får knäcka till mig så jag blir rak och hel igen.
Idag testade jag en ny naprapat. Denne informerade mig om att mina ben inte är olika långa enbart vid sned höft, utan alltid. Det är därför jag får sned höft.

Jag skulle vilja tacka de tiotal naprapater jag varit hos som aldrig upplyst mig om detta problem. Verkligen. Tack.
Nu behöver jag bara stoppa in ett inlägg i ena skon så är det klart. Aldrig mer problem. Förhoppningsvis.
Skönt att bli upplyst efter sisådär 8 år. Verkligen.

För att fira detta tar jag nu en klunk kaffe och fortsätter med mitt softande.

God dag.

Skitdag

Idag är en sån där dag som är käpprätt åt helvete.

Men men, varför säger du på detta vis? Undrar ni små rumpnissar därute.
Men tyst, svarar jag.

Ja ungefär så är det. Fruktansvärt irriterad. Det kände jag redan imorse när jag slog upp mina blå. Det här kommer liksom inte bli bra.
Det är så mycket jag borde. Jag borde åka och träna, jag borde boka naprapattid, jag borde boka tid på vårdcentralen för koll av järnvärden, jag borde knåpa på mitt CV.

MEN JAG VILL JU INTE.

Jag vill bara lägga mig i soffan, dra filten över huvudet och i ren självömkan dra av film efter film. Eventuellt klappa mig själv på kinden och säga att det blir bra.

MEN JAG KAN INTE.

För då är ju självklart skitpappret slut. Och då måste jag ju ta mig till affären och köpa på mig det, plus allt annat som självklart är slut.
Och när väl det är avklarat och man äntligen får kasta sig i självömkans fromma famn så

FÅR MAN INTE

för då kommer den där lilla menspåsen med sina koögon och glor på mig tills jag inser att

JA VI SKA GÅ UT OCH GÅ!!

Helvete, jävla tjat.

Och om det inte vore nog så MÅSTE hon krypa utmed väggarna, åla runt på golvet och gnida stjärten mot allt hon kommer åt som en övertänd liten propell. Allt för att bli av med det efterhängsna blöjpaketet jag bundit fast i henne.

Åh, giva mig kraft va.

Igår mådde jag som sagt så där

Anledningen till lidanet var ett examensparty på lördagskvisten. Ett väldigt trevligt party måste jag säga, men har man kul så får man lida pin. Eller något.
Jag vaknade med huvudvärk, yrsel och ett stabilt illamående. Det första mina högst vintyriga ögon registrerade var blodfläckar. Hunden hade börjat löpa.
Holy crap hallelujah, tänkte jag. Precis vad jag behövde. Löpbyxan hade jag självklart inte min ägo just då, så för att undvika blodskvätta tapeter och lakan liknande blodbad tog jag mitt snurriga tillstånd och krälade till djuraffären för att köpa en ny.

Stängt.

Självklart.

Lagom nöjd krälade jag tillbaka och eftersom jag just då inte kunde hantera heavy machinery kunde jag inte ta mig för att hämta den förbannade löpbyxan och fick därför ta till lite mer drastiska metoder.
Efter lite rivande, svärande och bråkande satt de på.


Hunden med de magiska kalsipperna


Ja, det var ju inte en hållbar lösning. Det kan jag hålla med om. Men jag fick skratta så jag nästan hängde i bordsbenen för att inte falla ihop medan hunden likt en kalsongbeprydd liten råtta kröp utmed väggarna och skämdes.
Jaja, efter man nyktrat till lyckades man åka iväg och hämta den nödvändiga blodbrallan och nu äro det frid i huset.

 

Idag har jag roat mig med att äta frukost med Karro och lekt lunch med Jenny. Sedan har jag agerat kulinarisk expert och tillagat en middag till mig och min hälft. Två år firar vi idag förstår ni. Grattis till oss!
Nu ska vi med menspåsen i släptåg ta en kvällspromenad, hålla tass och stirra varandra stint i ögonen. Precis som man dagen till ära bör.


God kväll.


Status söndagJa, ni förstår.

TGIF

Tänker ni.
Gör jag också.

Helg är alltid helg. Vare sig man jobbar eller inte.

Det vart ingen träning idag. Jag lät mig själv slippa. Både för att jag är så obarmkusligt snäll mot mig själv och för att jag inte släpade mig ur sängen förrän det var en halvtimme kvar till passets början.

Istället ska jag spendera dagen med att skeda med hunden och titta på film, ta en långpromenad och trycka ut skiten ur henne om det så krävs. Den lilla jäveln björnade på vardagsrumsgolvet inatt förstår ni. Sånt är ju himla kul. Speciellt för den som får ta reda på det, vilket i detta fall inte var jag då jag ovetandes sussade sött vid denna tidpunkt.
Nu kanske ni tror att jag slarvar med rastningen av hunden. Det gör jag inte. Jag är extremt noga med det faktiskt, nästan lite manisk. Bara så vi vet.
Sedan ska jag plöja genom tvätthögarna och försöka få allt tvättat. Har ni sett våra tvätthögar? Nej, det har ni inte. Var glada för det.

Så ser dagen ut idag. Jag ska även försöka reda ut kråkboet till barr jag har. Skulle behövas lite underhåll på den. Rastaman ringde och frågade varför jag inte betalt mitt medlemskap liksom.Ja man.RSS 2.0