Långhelg over

När Maria väl uppenbarade sig i onsdags åkte groggen och singstar fram och våra planer att åka till stan svalnade ju fler som gick ner. En favorit i repris alltså.
Vi upptäckte även funktionen playback i spelet vilket gör det möjligt att lyssna på det man precis sjungit och jag vill ge mina varmaste rekommendationer till det svenska folket att aldrig, och då menar jag aldrig, använda sig av den. Eventuellt om om man bor under en sten någonstans i en urskog, men även då bara eventuellt och efter mycket eftertanke.

Dagen efter spenderades förklarigt nog med tupplurer stup i kvarten, men även hämtning av hund och thaimat klämdes in.

Från fredagen fram till söndagmorgon har jag tillbringat med att vara sjuksköterska åt stackars karlsloken som legat och yrat med 40 graders feber och halsfluss.
Efter att jag snällt agerade som skjuts till sjukhuset på lördag kväll så fortsatte jag sen med mitt piller, vatten, kalla handduk och isglasshämtande och stannade hemma hela kvällen.

Så under min långhelg har jag gjort..... ingenting.

På söndag lämnade jag dock sjukstugan och åkte till syster där tillhörande sambo fyllde år och hade äran att bli gratulerad av mig med en glass, sexpack folköl och trisslott från macken.

Jag tror jag har en själ av guld.

Kommentarer
Postat av: Lammet

Då jag inte längre bloggar, vill jag gärna dela med mig av min späckade helg här. Jag har: varit på minifestival, hänt med Dregen på tegel, varit hemma, varit i Svinninge, varit i centrum, varit runt på landet i 100 olika lador på olika fester, åkt till Arlanda, åkt tillbaka, åkt hem, åkt till stan, varit på dejt, åkt hem, åkt hem till en vän. Åkt hem igen. Sovit. Bärgat bilen. Jobb.Tack för ordet.

2009-05-25 @ 10:02:11
Postat av: Anonym

Glömde tillägga att min helg dessutom inte var en långhelt utan en vanlig helg. Jag kommer snart att avlida av utmattning

2009-05-25 @ 10:05:57
Postat av: Laura

Tack för eventuell ångest. Jag får trösta mig med att jag förmodligen är världens bästa fruntimmer och förtjänar diamanter i mängder. Ha.

2009-05-25 @ 10:10:21
Postat av: madde

Hehhe jag är verkligen JÄTTE skeptiskt till de här med att du agerar sjuksköterska... låter farligt =)

pöss

2009-05-25 @ 19:23:26
URL: http://wwwmadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0