Time to suss

Då var det dags att sova då. Har legat och kollat på filmen The Mist, och hur gärna jag än ville, så lyckades inte de väsande varelserna och slemmiga tentaklerna få mig vilja sova med ett öga öppet.  En klar besvikelse. Och då ska vi inte ens prata om den stackars karlns, som precis två sekunder innan räddning sköt ihjäl alla han kände (sorry for the spoiler),  lama  ångestskrik, var nog de sämsta skrik jag sett/hört. Tom mina skrin och gnällanden imorgon bitti när klockan ringer kommer att vara mer hjärtskärande och panikfyllda än vad han lyckades klämma fram... Sweet Jesus vad kasst.... Och så vill jag, innan jag slumrar in, tacka Jennifer aka The Murcake för de varma orden , Toot toot, woop woop, Natti Natt!

Dagens Hit: Att Måndagen är över
Dagens Shit: Munsår, WHY GOD WHY?!??

Tjena Hejsan då!

Jahapp, då var det dags för det första blogginlägget, ever! Ett historiskt ögonblick eller kanske dags att lägga ner innan man ens börjar? (skulle chansa på det sistnämnda) Men nu är det igång iaf!
Och vad ska jag blogga om då? Ärligt talat så har jag inte den blekaste aning.. Inte om massa mode och lyxiga tillvaron iaf, det tycker jag de halvgalna fashionistorna ute i landet sköter så väl så. Jag får väl antagligen bjuda på hur livet är som en vanlig svensson (finnson), som har en eller 450 tankar i huvudet. Sen kan jag mycket väl tänka mig att inte en jävel kommer att läsa det här, förutom dom man tvingar (japp dear jenny, vi är i samma jolle), men nu är de faktiskt 2000-talet och på något sätt måste man ju hänga med i svängarna.. Eller hur?? So welcome, ni vilsna själar som hamnat här (med eller utan tvång), welcome!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0